Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کیفیت گروه خودروسازی سایپا گفت: با هدف ارتقاء کیفی تیبا و تیبا 2، سایپا اقدامات سختگیرانه‌ای تعریف کرد تا بتواند رضایت مشتریان را در خصوص کیفیت برآورده کند و این مهم در کنار کسب مجوزهای لازم منجر به تاخیر زمانی در تحویل این خودروها شده است.

به گزارش ایران اکونومیست، کاربران سامانه «فارس من» با ثبت پویش «پیگیر پلاک‌گذاری خودروی تیبا و سمند باشید» عنوان کرده‌اند که برای شماره‌گذاری خودروهای سمند و تیبا بعد از اینکه سازمان ملی استاندارد در ابتدای خرداد ‌‌سال جاری اعلام کرد که این خودروها از فهرست تمدید اعتبار حذف شده‌اند، با مشکل مواجه شده‌اند و با وجود اینکه وجه خرید به طور کامل به خودروساز پرداخت شده و حتی بعضی از این خودروها فاکتور شده‌اند، اما پلاک نمی‌‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سازمان ملی استاندارد در اوایل خردادماه سال جاری اعلام کرد که خودروهای سمند، تیبا و تیبا 2 به دلیل عیوب پرتکرار ایمنی عملکرد، از سوی دفتر تخصصی صنایع فلزی سازمان ملی استاندارد ایران از فهرست تمدید اعتبار حذف شد. 

بعد از اعلام این خبر توسط سازمان ملی استاندارد  افرادی که از قبل از طریق طرح‌های فروش خودروسازان اقدام به خرید این خودرو‌ها کرده بودند برای شماره‌گذاری این خودروها با مشکل مواجه شد‌ه‌اند و به عبارتی خودروهای آنها پلاک نمی‌شود. 

پس از پیگیری‌های مکرر خبرنگار فارس از شرکت خودروسازی سایپا، فرزاد غزایی در گفت‌وگو با فارس در این‌باره گفت: با  هدف تضمین کیفیت محصولاتی که در اختیار مشتریان‌ قرار می‌گیرد تحویل خودروهای تیبا و تیبا 2 با تاخیر مواجه شده است که ضمن عذرخواهی از مشتریان‌، پس از کنترل های سختگیرانه مجدد و حصول اطمینان از کیفیت مطلوب این خودروها تلاش می‌کنیم تا با هماهنگی سازمان‌های نظارتی در اسرع وقت تعهدات ایجاد شده را انجام دهیم.

معاون کیفیت گروه خودروسازی سایپا درباره تاخیر در تحویل خودروهای تیبا و تیبا 2 اظهار داشت: با هدف ارتقاء کیفی خودروهای مذکور این گروه خودروسازی اقدامات واکنش سریع و سختگیرانه‌ای تعریف کرده است تا بتواند رضایت مشتریان را در خصوص کیفیت برآورده کند و این مهم در کنار کسب مجوزهای لازم منجر به تاخیر زمانی در تحویل این خودروها شده است.

وی بیان داشت: این اقدامات تعریف شده و در حال اجرا است و همه توان گروه خودروسازی سایپا در جهت انجام کامل آن بسیج شده است.

معاون کیفیت سایپا‌ افزود: سیاست‌های جدید گروه سایپا از بهمن‌ سال گذشته با تغییر زیربنایی در مفاهیم مشتری مداری و کیفیت تدوین شده است که در بخش محصول ارتقاء کیفیت محصولات جاری و رفع نواقص اعلامی از سوی مشتریان و همچنین جایگزینی محصولات با طراحی جدید به جای خودروهای قدیمی در اولویت قرار دارد.

وی افزود: علاوه بر سرمایه‌گذاری در تجهیز خطوط تولید خودروسازان و قطعه سازان، انتقال دانش فنی خودروسازان برتر جهان نیز در دستور کار گروه سایپا قرار گرفته است.

غزایی ضمن عذرخواهی مجدد از تاخیر به وجود آمده در تحویل خودروها گفت: امیدواریم با اقدامات در حال انجام و تعامل با سازمان‌های نظارتی مشکل این بخش از مشتریان در روزهای آتی برطرف شود.

وی اذعان کرد: گروه سایپا خود را متعهد می‌داند تا هر نقصی که از سوی مشتریان اعلام می‌ شود را با بهره‌گیری از شبکه گسترده خدمات پس از فروش شرکت سایپایدک و امداد گران شرکت امداد خودرو سایپا در کوتاهترین زمان ممکن و به صورت ویژه رسیدگی و رفع کند.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ملی استاندارد خودروسازی سایپا گروه خودروسازی تیبا و تیبا 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر

به گزارش خبرآنلاین ،براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۲ ظهر براساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوای ماهشهر با شاخص ۱۵۵ و هندیجان ۱۵۱ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت ناسالم و قرمز قرار دارد.

ایرنا در خبری نوشت:براساس این گزارش هوای ایستگاه‌های استانداری، حفاری و نیوساید در اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۱۲،۱۱۹ و ۱۳۷ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند.

وضعیت هوای شهرهای آبادان، اندیمشک، بهبهان، مسجدسلیمان، خرمشهر، رامشیر، رامهرمز، شادگان، شوش و کارون به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین طی امروز هوای شهر حمیدیه با شاخص زیر ۵۰ از وضعیت سالم و پاک برخوردار است.

بر اساس این گزارش سال گذشته اهواز هیچ روز سالم و پاکی را نداشت.

وجود صنایع آلاینده در خوزستان از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، نیشکر و... موجب شده تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی خوزستان بالا باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان شده است.

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

۲۱۷۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903952

دیگر خبرها

  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • رتبه اول کشوری مشتریان فعال سرویس ADSL به مخابرات منطقه کردستان تعلق گرفت
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • هدف جشنواره سرود ارتقای کیفی آن است
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات